Wednesday, June 13, 2007

Arrival in Jakarta

Da har jeg trygt ankommet Jakarta, hovedstaden i Indonesia. Bestilte flyturen dagen i forveien og det kostet likevel ikke mer enn stakkarslige 400 kroner. Sånn sett er Asia herlig! Et bomskudd var at jeg ikke hadde nok cash rett og slett for å få visum mer enn 7 dager, selv om disse ikke kostet mer enn 150 kroner. De solgte disse visumene et sted mellom der flyet landet og der man fikk bagasjen. Jeg blir med andre ord maksimalt en uke her i Indonesia.

Har tatt inn på et hotell i en gate kjent for backpackere (også helt utenkelig billig), og fått rekognosert meg til en internett cafe. Det er varmt som f.. og man blir umiddelbart gjennomvåt av den rådende luftfuktigheten. Skal finne noe å spise etter denne skriveseansen, og det er alltid spennende å se hvordan maten er på et nytt sted.

Har som kjent ingen fast tidsplan, men tenker å stikke i retning Bali og Lombok helt oest på Javaoya. Tar mest sannsynlig toget for å få sett mer av landet, og bruker kanskje en dag på turen. Har tatt plenty med spennende bilder, men sliter med å finne tilkoblingsmuligheter til det lokale utdaterte datautstyret. Får se hva som dukker opp etter hvert.

Masse hilsner fra indonesia!

3 comments:

Tine said...
This comment has been removed by the author.
Tine said...

Kuta blir bare masete..

Tine said...

Dra heller til Lembongan, en liten idyllisk øy rett utafor Bali!

Eller Gilliøyene!

Surfe der kan du også.