Wednesday, June 20, 2007

The Bali island

Faar vel slenge inn en norsk post inni mellom i tilfelle noen sliter med english'n.

Naa begynner surfinga endelig aa sitte. Har blitt kjent med en del folk og faatt en mengde tips. Har ogsaa faatt en real solforbrenning paa ryggen, og magen er ogsaa helt roed etter aa ha blitt skrubbet med salt og sand hver dag. Maatte krype til korset og investere i en surfesjorte for aa skaane kroppen. Siden Kuta (byen jeg er i naa) har veldig gode nybegynnerforhold blir jeg her i hvert fall til fredag foer jeg drar videre. Kunne tenkt meg aa sett the Gili-islands som ligger mellom Bali og Lombok. Den 25. flyr jeg til Kuala Lumpur og blir der en dag eller to foer jeg drar mot jungelen som ligger omtrent midt i Malaysia.

Turistfaktoren er hoy her, ekstremt mye engelskmenn faktisk, og selv om jeg trives veldig godt gleder jeg meg til aa komme til litt mer isolerte strok og se mer av den lokale kulturen.

Ha en fin dag der hjemme! :)

Jorgen

1 comment:

Therese said...

Heisann! Hvis det er Taman Negara du skal til så kan du glede deg noe sinnsykt! Har ikke vært der selv (enda), var meningen jeg skulle for noen år siden, men reisen fra Kuala Lumpur er lang, og tiden strakk ikke til, men har lest og sett masse bilder fra stedet. Er bare en ting og si, sinnsykt fint! Verdens eldste regnskog! Se opp for tigre ;)Og regner med at det kommer bilder snart...